Menu

Yleisurheilun Kalevan kisoihin 30 päivää


stadionSuomen suurimpiin urheilutapahtumiin lukeutuva yleisurheilun Kalevan kisat lähestyy. Kisojen ensimmäiseen lajiin miesten ja naisten kilpakävelyyn on aikaa kuukausi.
-On etuoikeus olla rakentamassa yhtä Suomen upeimmista ja seuratuimmista tapahtumista, toteaa kilpailujen johtoryhmän puheenjohtaja Harri Aalto. 
-Kalevan kisat ovat vuodesta toiseen yksi seuratuimmista tapahtumista Suomessa, Aalto jatkaa.

Kilpailujen toteuttamiseen vaaditaan noin 500 vapaaehtoisen henkilön työpanos.
-Kilpailujen valmistautuminen on sujunut erinomaisesti. Kisaorganisaatiota viimeistellään ja yksityiskohtia hiotaan lopulliseen muotoonsa, kertoo Aalto.
-Toivottavasti satakuntalaisyleisö ottaa kisat omikseen ja tulee paikan päälle seuraamaan hienoja kamppailuja. Seuraavaan 15 vuoteen tällaista yleisurheilun ilotulitusta ei ole mahdollista paikan päällä Porissa seurata, toteaa Harri Aalto.

Kilpailujen johtajana toimii Manne Willman, joka on rakentanut kilpailutoimintoja erittäin suunnitelmallisesti.
-Manne on hionut toimitsijakaartin entistä ehommaksi ja vastuullisissa tehtävissä nähdään sekä nuoria että kokeneempaakin toimitsijakaartia. Jokaisessa kilpailupäivässä tullaan näkemään huikeita kamppailuja, joista perjantain 100 metrin aidat Nooralotta Nezirin johdolla ja sunnuntain miesten keihäänheitto noussevat ykköslajeiksi, summaa Aalto kisatapahtumia.